Rólunk

Az F1 Gumi és Futómű Kft. autószervíze 2007 óta megbízhatóan és szakszerűen szolgálja ki ügyfeleit. Több mint 30 évvel ezelőtt családi vállalkozásként indult, így több tíz éves szakmai tapasztalat áll egy elhivatott, megbízható és profi csapat mögött. Célunk, hogy Ügyfeleinknek minden gépjárművel kapcsolatos problémájában segítsünk, és megtaláljuk a számukra legkedvezőbb, költségkímélő megoldást.

Vállaljuk márkától és típustól függetlenül személyautók és kisteher gépjárművek javítását. Az autó javítása során kiválasztjuk a legmegfelelőbb alkatrészeket, hiszen nemcsak a szakszerű szerelés, hanem a megfelelő minőségű alkatrészek is fontosak a gépjármű hosszú és zavartalan működése és az emberi életek biztonsága tekintetében. Szervízünk gyorsszervíz jelleggel igyekszik a leggyorsabb és legprecízebb szolgáltatást nyújtani ügyfeleinek, korrekt áron. Partnereink segítségével az autójavítás és autómentés tevékenységi köreit teljes mértékben lefedjük. Cégek számára is magas szintű szolgáltatásokat kínálunk, jelenleg is

számos cég járműparkjának hosszú távú szervízelését végezzük, például TS Gastro, Man Trans, Drinks Fuvar, stb.

A szakszerű és megbízható autójavításon túl szakmai tanácsadást is végzünk, így kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Ügyfeleink elégedettsége a mi megelégedésünk. Hosszú távú kapcsolatok kialakítására törekszünk, amelynek alapfeltétele a korrektség árban és minden téren, a megbízhatóság, a magas minőségű szolgáltatás nyújtása és az ügyfél elégedettsége. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink elégedettek szolgáltatásainkkal, és folyamatosan visszatérnek szervízünkbe.

 

Szolgáltatásaink teljes köréről a „Szolgáltatások” menüpont alatt olvashat részletesen.

 

Amennyiben Ön is jó kezekben szeretné tudni autóját, forduljon hozzánk bizalommal!